Behandelingen

Gelaat

 

Skinovage

Dankzij de jarenlange expertise van de BABOR-laboratoria op het vlak van huidverzorging en de nieuwste knowhow uit de autofagie, hebben we met SKINOVAGE een nog doeltreffendere productlijn kunnen samenstellen, voor sterkere huidcellen en een jeugdig ogende huid.

Lees meer

Dr Babor

De probleemoplossers van BABOR, de Doctor BABOR lijn is specifiek gericht op de volgende probleemgebieden: onregelmatige huid, onzuivere huid, belaste huid die regeneratie nodig heeft, droge en gevoelige huid, tegen rimpels en verlies elasticiteit. Doctor BABOR producten verleggen de grens wat betreft bereikbare resultaten met cosmeceuticals. Gedegen onderzoek en ontwikkeling hebben een ruime keuze aan huidverbeterings producten opgeleverd.

Lees meer

Dr Babor Pro

Babor innoveert en zoekt steeds naar nieuwe werkstoffen en behandelingen. Zo heeft Babor de Dr Babor PRO producten en werkstoffen ontwikkeld en aansluitend de TheraPRO behandelingen uitgewerkt. Het resultaat van verschillende jaren research in de laboratoria van Babor in Aken.

Lees meer

HSR Lifting

HSR lifting is een luxueuze anti-rimpel verzorging voor de huid die regeneratie nodig heeft. Ze gaat de drie belangrijkste oorzaken van rimpelvorming tegen: verlies aan substantie en elasticiteit, vertraging van de stofwisselingsactiviteit in het weefsel, matrixverharding van de dermis. Vijf zeer werkzame werkstoffen in perfecte combinatie werken uitgebreid tegen de meest diverse rimpels en tegen het verlies aan spankracht van de huid. De innovatieve Präzisionsverzorging met onmiddellijk verstrakkend effect zorgt voor een optisch gladdere, elastischere en jeugdigere teint.

Lees meer

Reversive

Dit is een innovatieve anti-aging serie met Re-Youth complex die de individuele schoonheid van jouw huid bewaart en kleine tekortkomingen optisch laat verdwijnen. Dit RE-YOUTH COMPLEX met onmiddellijk en zichtbaar effect van gladheid op basis van moderne high performance-werkstoffen houdt de cellen langer jong, werkt activerend en zorgt voor meer lichtkracht en uitstraling. Tegelijkertijd wordt de stressresistentie van de cellen verhoogd en worden roodkleuringen, verkleuringen en oneffenheden van de huid sterk afgezwakt. De huid ziet er strakker, gladder, gelijkmatiger uit en straalt jeugdig fris.

Lees meer

Sea-Creation

Luxe verzorging met zeer werkzame ingrediënten uit de diepte van de zee. Deze behandeling zorgt voor een stralende, frisse en energieke teint. Beschermt doeltreffend tegen vroegtijdige veroudering.

Lees meer

Babor Men

Jetlag, tijdsdruk en deadlines. Uiterlijke en innerlijke stressfactoren verstoren de harmonie van lichaam, geest en ziel. Babor men producten zijn de beste voor de mannenhuid.

Lees meer

Acne

Intensieve behandeling voor de duurzame reductie van onzuiverheden. Zuivert, kalmeert en verfijnt.

Lees meer

Dr Babor CleanFormance

Het is tijd om de zomer te verwelkomen met een levendige, gezond uitziende teint, die wordt gekenmerkt door een intacte huidbarrière en een goed uitgebalanceerd huidmicrobioom! Dankzij een pre- en probiotisch complex helpt CLEANFORMANCE de natuurlijke beschermlaag van de huid te versterken en brengt het het microbioom van de huid in balans voor een zomerse gloed.

Lees meer

Specialisaties

VPL Systeem

Het VPL systeem is gebaseerd op licht. De intense lichtbundel wordt in de huid omgezet in warmte.

Lees meer

LED Therapy

​LED lichttherapie is gebaseerd op rood licht dat tot 5 mm diep in de huid dringt. Hierdoor ontstaat er een verhoogde cellulaire activiteit. De diverse huidcellen slaan energie op en worden optimaal gestimuleerd om nieuw collageen en elastine aan te maken.

Lees meer

HydraFacial

HydraFacial® is een non-invasieve behandeling die werkt in verschillende noodzakelijke stappen om de huid sterker te maken en te verbeteren.

Lees meer

BABOR Spot Reducer

De Babor Spot Reducer bevriest pigmentvlekken tot op de millimeter nauwkeurig. Het oppervlakkige, ongewenste pigment maakt zich los van de celverbinding, droogt in en valt af. Weefsel dat niet behandeld dient te worden, wordt niet beschadigd. Al na minder dan vier weken ziet de huid er gelijkmatiger en mooier uit! Met een behandelingsduur van slechts enkele seconden per spot is deze behandeling makkelijk bij te boeken in je behandeling.

Lees meer

BABOR Microneedling

Voor zichtbaar strakkere contouren. De fijnste naaldjes brengen een effectief werkstofconcentraat tot diep in de huid en vullen zo rimpels en lijntjes van binnenuit op.

Lees meer

Derma Visualizer

Advies en analyse is de basis van elke cosmetische behandeling en elk verzorgingsadvies. De BABOR Derma Visualizer is een moderne camera voor de optimale visualisatie van huidproblemen en huidverschijnselen.

Lees meer

Skinfirmer

Met deze radiofrequentie behandeling kunt u het natuurlijk verouderen van de huid tegengaan.

Lees meer