Gelaat

In schoonheidsinstituut Tiara kan je terecht voor specifieke gelaatsverzorgingen afgestemd op jouw huid. In het instituut wordt gebruikt gemaakt van de Babor producten en gespecialiseerde apparatuur.

Lees meer

Manicure

Iedereen ziet er graag goed uit. Geef jouw handen de nodige aandacht en kies voor vorm, lengte of kleur met Gelish, Gellak of Acrylnagels, of zelfs voor langdurige nagellak met de ProNails Longwear nagellak.

Lees meer

Ontharing

Een mooie, gladde, onthaarde huid is de essentie van een verzorgd uiterlijk.

Lees meer

Pedicure

Onze voeten hebben dagelijks veel te verduren. Het is geen overbodige luxe om ze goed te verzorgen. In ons schoonheidsinstituut staan we gekend voor professionele pedicure. Er wordt steeds met de nodige aandacht gewerkt zowel aan grote en kleine problemen. Bekijk de mogelijkheden die wij aanbieden, afgestemd op jouw noden! Na een behandeling loop je terug op wolkjes.

Lees meer

Lichaam

In het schoonheidsinstituut Tiara kan je terecht voor de volgende lichaamsverzorgingen: 

epilaties van het lichaam

eplilaties van het gelaat

behandeling van sinaasappelhuid

Wij gebruiken hiervoor gespecialiseerde toestellen.

Lees meer

Make-Up by Tiara

Bij Schoonheidsinstituut Tiara verzorgen we jouw make-up tot in de puntjes.

Lees meer

Brows & Lashes

Wimpers en wenkbrauwen bepalen je blik én bepalen hoe je eruit ziet. Het verven, kleuren of verlengen van wimpers opent je blik en laat je stralen. Bij Tiara kan je terecht voor verven van wimpers en wenkbrauwen of voor een wimperlift.

Lees meer

Tandkristal

​Wil je een extra stralende lach? Dat kan! Wij garanderen een correcte plaatsing van tandkristal. 

Lees meer

Marc Inbane

Het hele jaar door een zongebruinde teint? Dus geen vlekken, geen strepen en ook geen oranje gloed, maar een prachtige bruine kleur die past bij jouw natuurlijke huidtint. Het kan écht.

Lees meer