Behandelingen

Ontharing - Ontharing VPL Systeem

 

Hoe werkt ENERGIST VPL?

De ENERGIST VPL produceert krachtig gepulseerd licht dat geabsorbeerd wordt door het pigment in de haren. Hierop volgt een warmte ontwikkeling in de haarzakjes die de groeicellen van de haren in de groeifase, voorgoed vernietigt. De behandeling geeft excellente resultaten op alle lichaamsdelen: gelaat, hals, armen, benen, oksels, bikini rug, borst en buik. Al na de eerste behandeling zie je resultaat.

Is het resultaat permanent?

Ja, dat is uitvoerig bewezen met ENERGIST VPL. Het aantal behandelingen dat u nodig heeft, is afhankelijk van uw huid- en haartype.

Gemiddeld zijn 4 à 8 sessies nodig. Het interval tussen de sessies dient aangepast te worden aan de beharings-locatie en aan de groeicyclus van de haren. Dit kan variëren tussen 4 en 12 weken.

Kan iedereen behandeld worden?

Haren dienen voldoende pigment te bevatten en hoewel donkere haren het snelst verdwijnen, ken met zo'n hoge energie gewerkt worden dat ook de meeste donkerblonde tot midden-blonde haren verdwijnen. Ook alle huidtypes kunnen behandeld worden: fototype 1 tot 6.

Zijn er voorzorgsmaatregelen?

Het is belangrijk om vanaf 4 weken voor de behandeling geen haren meer te epileren met pincet of hars. Scheren en knippen mag wel. Ook dient zon en zonnebank zoveel mogelijk vermeden te worden vanaf een paar weken voor de behandeling.