Pedicure

Pedicure

Onze voeten hebben dagelijks veel te verduren, waardoor ze de nodige zorg nodig hebben. Het is absoluut geen overbodige luxe. In ons schoonheidsinstituut staan we gekend voor professionele pedicure. Er wordt steeds met de nodige aandacht gewerkt zowel aan grote en kleine problemen. Bekijk de mogelijkheden die wij aanbieden, afgestemd op de noden!
Na een behandeling loop je terug op wolkjes.
 

Medische pedicure

pedicure2

Bij medische pedicure worden de voeten eerst grondig gereinigd en ontsmet.
Overtollig eelt en likdoorns worden verwijderd. Ook ingegroeide nagels, kloven, zweetvoeten, schimmelinfecties van huid en nagels worden op een professionele wijze behandeld. Elke consultatie wordt steeds afgerond met een relaxerende voetmassage.

 

Behandeling van ingegroeide nagels

medische pedicure

Heb je last van ingegroeide nagels en kan je er moeilijk zelf komaf mee maken? Kom dan naar het instituut voor een behandeling op maat. Door een regelmatig bezoek aan de pedicure kunnen op termijn veel problemen worden voorkomen.

 

Gel op teennagels

geltes

Laat je teennagels stralen door ze te voorzien van een mooi kleurtje. Gel is verkrijgbaar in verschillende kleuren en blijft gemakkelijk tussen de 6 à 8 weken houdbaar. Ideaal dus voor vakantie of gewoon omdat het netjes en verzorgd oogt.