Extra behandelingen

Kleuren van wimpers en wenkbrauwen

reflectocil

Bij het kleuren van de wimpers geef je de ogen meer dimensie, ze lijken langer en voller. Deze behandeling is ideaal voor mensen met lichte wimpers.

Bij het kleuren van de wenkbrauwen zorgt u voor meer expressie van het gelaat en komen de ogen beter uit.

De kleuring blijft tot +/- 4 weken, wanneer je het kleuren herhaalt dringt de verf in de haarschacht en daardoor blijft de kleur langer.

 

Wimperpermanent

wimperpermanent

Na een wimperpermanent kan je genieten van mooi krullende, volle wimpers.

Help de natuur een handje en maak gebruik van deze nieuwe revolutie op het gebied van uiterlijke verzorging en laat je wimpers permanent krullen.

Niet schadelijk voor je ogen – je haartjes breken er niet van af, de wimperslag zal, na gelang van de groeicyclus van je wimperhaartjes, rond de 6 weken blijven zitten.

 

Make-up

makeup

Laat je mooi en professioneel opmaken voor een belangrijk feest of evenement.

Bij Tiara verzorgen we jouw make-up tot in de puntjes. Je kan terecht voor zowel avond- of dagmake-up.

Ook voor jouw trouwdag zorgen we ervor dat je de ster van de dag wordt met make-up die de hele dag mooi stralend is. Uiteraard gaan we tijdens de proefmake-up op zoek naar de kleuren en stijl die jij voor ogen had.

 

Permanente make-up

permanentemakeup

Wil je ‘s morgens geen tijd meer spenderen aan jezelf op te maken, kies dan voor permanente make-up.
Met een ultrafijn , steriel wegwerp-naaldje wordt in de bovenste huidlaag een huidvriendelijke pigmentvloeistof gegraveerd. Zo wordt de oogcontour benadrukt en kunnen de wenkbrauwen perfect bijgetekend worden.
Door bepaalde punten in het gelaat op een perfecte manier te accentueren, wordt er een verbetering van uw natuurlijk uiterlijk bekomen. Er kan probleemloos make-up aangebracht worden over uw permanente make-up (bvb bij een avondmaquillage).

Aarzel niet ons te contacteren voor meer informatie.

 

Tandkristal

tandkristal

Wilt u een extra stralende lach? Dat kan! We plaatsen op één van uw tanden een Swarovski tandkristal van ongeveer 2mm groot.

Het kristal is tevens in verschillende kleuren verkrijgbaar. Het plaatsen van een kristal is pijnloos en niet schadelijk.